champagne med glas och halvfulla glas

FESTLOKAL/
FESTVÅNING

Varmt välkommen till oss på Bryggan – festlokalen som lämpar sig till mängder av olika arrangemang. Bröllop, privata tillställningar, företagsfester, mässor eller högtidsdagar? Oavsett vad just du firar går vår festvåning att anpassa så att det passar för just det arrangemang som du anordnar.

Har du frågor eller funderingar som rör vår festlokal eller festvåning? Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt arrangemang perfekt!

  • Förrätt
    Räkor och Kräftstjärtar
    – Marinerade i chili & lime, serveras med mangosalsa, avokadomousse samt friterat rispapper
  • Varmrätt
    Majskyckling
    – Serveras med ristat sidfläsk, kantarellersamt Hasselbackspotatis & vitvinssås
  • Dessert
    Bryggans Brownie
    – Serveras med vaniljglass, salt kolasås & blåbär

 

  • Förrätt
    Rödbetscarpaccio
    – Rostat matvete, nötcrisp samt smulad Fetaost & citron
  • Varmrätt
    Bakad Portabello
    – Serveras med blomkålspuré & picklad blomkål samt brynt smör, rostade fröer & krasse
  • Dessert
    Rabarberfritters
    – Serveras med vaniljgrädde

 

  • Förrätt
    Karamelliserad Jordärtskockssoppa
    – Med friterade skockor, persiljeolja samt surdegsbröd
  • Varmrätt
    Helbakad & grillad Rotselleri
    – Belugalinser & cremé på rotselleri samt lök & sellerisky, machésallad
  • Dessert
    Liten Äppelpaj
    – Med mandel serveras med vaniljcremé samt flarn

 

  • Förrätt
    Créme Ninon
    – Soppa på gröna ärtor, skummad med mousserande vin, baconcrisp samt rågbröd
  • Varmrätt
    Kalvfärsbiff
    – Rostade rotfrukter, blandsvampsås samt haricots verts & gelé
  • Dessert
    Liten Äppelpaj
    – Med mandel serveras med vaniljcremé samt flarn

 

  • Förrätt
    Bakad Äggula
    – Med tryffeldoftande Blomkålscréme, picklad lök samt rostade valnötter
  • Varmrätt
    Ugnsrostad Svensk Kyckling
    – Risottokrokett, smörad kycklingsky samt persiljerotspuré & bakade körsbärstomater
  • Dessert
    Yoghurtmousse
    – Kryddad med kardemumma, bärkompott serveras med saltrostad mandel

 

  • Förrätt
    Laxcarpaccio
    – På kallrökt lax, friterad kapris, hyvlad parmesan samt rågbrödssmulor, krasse & citronette
  • Varmrätt
    Kycklingballotine med färska örter
    – Serveras med potatispuré, confitbakad lök, krispigt bacon samt vitvinssås
  • Dessert
    Brownie
    – Salt kolasås samt syltade blåbär & vaniljglass

 

  • Förrätt
    Laxcarpaccio
    – På kallrökt lax, friterad kapris, hyvlad parmesan samt rågbrödssmulor, krasse & citronette
  • Varmrätt
    Halstrad Gösfilé
    – Serveras med dillkokt potatis, smörade morötter, sandefjordsås med tångkaviar & gräslök
  • Dessert
    Brownie
    – Salt kolasås samt syltade blåbär & vaniljglass

 

  • Förrätt
    Créme Ninon
    – Soppa på gröna ärtor, skummad med mousserande vin, baconcrisp samt rågbröd
  • Varmrätt
    Gräddig Frikassé
    – Lax & Sejfilé i tomat & gräddig gryta med säsongens grönsaker toppas med dillolja & krutonger
  • Dessert
    Liten Äppelpaj
    – Med mandel serveras med vaniljcremé samt flarn

 

  • Förrätt
    Minipaj med ädelost & västerbottenost samt grönkål
  • Varmrätt
    Majskyckling med friterad brysselkål, kronärtskockskräm &  smashad potatis serveras med glöggglaserat sidfläsk & kryddig gräddsås
  • Dessert
    Mandelbakat äpple serveras med vaniljglass & kolaknäcksås
  • Förrätt
    Gubbröra på danskt rågbröd toppas med krasse & gräslök
  • Varmrätt
    Rosékalv med hasselbackspotatis, bakad rödkål samt rödvinssky & vispat persiljesmör
  • Dessert
    Brownie serveras med pepparkakssmulor, vaniljgrädde & sockrade hallon
  • Förrätt
    3 små snittar
    • Matjesillrulle med ägg & gräslök
    • Ostkrustad med fikon & rostad mandel
    • Varmrökt lax med riven pepparrot på kavring
  • Varmrätt
    Glöggbrässerad Högrev med potatispuré serveras med stekt lök, baconkrisp & rödvinssås med smak av glögg 
  • Dessert
    Saffranspannacotta serveras med halloncoulis smaksatt med kardemumma
  • Förrätt
    Julskinka på rostad julvört serveras med senap, picklad lök & krasse
  • Varmrätt
    Ugnsbakad lax med stuvad grönkål, saltbakad potatis & granatäppelsallad 
  • Dessert
    Ostbricka med fikonmarmelad & pepparkaka
serveringspersonal hos brygga kalmar